Tuinarchitect Bart Monabliu © Gerrit Devinck

De nieuwe editie van Chic Gardens is er!

Exclusieve en unieke buitenruimtes, dat is wat Chic Gardens ook deze keer voor jou in petto heeft. Laat je inspireren door bijzondere tuinen in Vlaanderen en Wallonië die schitteren door de vier seizoenen heen. Naar goede gewoonte hebben we ook aandacht voor de laatste tuintrends én de nieuwste buitenverlichting, onontbeerlijk nu de dagen korten. Omdat onze tuin ook in het najaar mag, zeg maar moét gezien worden!

Inspiratie bij de vleet

In Chic Gardens najaar 2021 nemen veelgeprezen tuinarchitecten en hoveniers je mee naar hun mooiste realisaties. Uitmuntende fotografie zorgt ervoor dat de verschillende hoeken van de buitenruimtes prachtig worden weergegeven. Het doet je doet je dromen van je eigen, groene tuinparadijs. Inspiratie? Die vind je in deze uitgave in overvloed!

‘Fashion for Gardens’ voor een mooie nazomer in eigen tuin. In Chic Gardens ontdek je de laatste woontrends voor buiten, maar soms net zo goed voor binnen. Want ook je poolhouse of tuinkamer verdient wel eens een luxueuze make-over conform de laatste trend.

Een twintigtal tuinen staan in de kijker in deze najaarseditie van Chic Gardens. Prachtige tuinfotografie spreekt tot de verbeelding en elk project wordt gedetailleerd beschreven. Verwacht je aan info over het ontwerp, de tuinaanlegger en/of -architect, de gebruikte planten en materialen en last but not least: de sfeer in deze exclusieve en unieke tuinen.

In het najaar zetten we onze tuin in de spotlights, letterlijk. We beleven onze buitenruimte op een andere manier, en daar hoort uiteraard buitenverlichting bij. Functioneel, maar vooral ook sfeerbrenger bij uitstek. De nieuwste en meest opmerkelijke outdoorlampen worden in deze editie uitgelicht.

Stadstuin, poolhouse of riant terras? Outdoorspecialist Vandella heeft voor Chic Gardens een zorgvuldige collectie blikvangers geselecteerd. Zo wordt elke buitenruimte met stijl aangekleed.

Koop je Chic Gardens online & laat ‘m gratis thuis leveren (alleen in België).

» Profiteer nu!
» Ontdek Chic Gardens in de BOOKSHOP

Geef een reactie