© Michel Oprey & Beisterveld

De juiste verharding voor jouw tuin

Verhardingen in de tuin zijn onmisbaar. Ze zijn niet alleen een must have om je droogvoets doorheen je groene paradijs de verplaatsen, maar ook het visitekaartje voor je woning. Bovendien kan de juiste tegel (of klinker) ervoor zorgen dat jouw onderscheidend terras evolueert naar en heuse eyecatcher.

100% natuurlijk

Steeds meer tuinliefhebbers kiezen voor een kleibestrating. Een onverslijtbaar product, 100% natuurlijk en bijzonder esthetisch. Of u nu voor een strakke tuin of voor een rustieke en natuurlijke stijl gaat, bij elk ontwerp vind je een gepaste kleiklinker. Deze Verona Antica klinker van Vandersanden oogt strak en verfijnd. Bovendien geeft de genuanceerde bruintint jouw buitenruimte een warme uitstraling.

Duurzame Passaqua klinkers

Ook bij Wienerberger vind je betrouwbare kleiklinkers voor je tuin en bestrating. Nieuw in het gamma zijn de Passaqua kleiklinkers: strengpers klinkers met afstandhouders voor voegen van 6 mm breed. De klinker zelf laat geen water door, maar laat het passeren via de bredere voegen. Het water kan dus snel wegvloeien, wat het systeem zeer efficiënt maakt. Bovendien zal je merken dat de voegen amper vatbaar zijn voor de groei van algen, mossen en onkruid. Met andere woorden: de Passaqua kleiklinkers van Wienerberger zijn een perfecte ecologische en decoratieve oplossing voor de bestrating in jouw tuin. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Driveway de luxe

Geef je oprit extra cachet met de nieuwe natuursteencollectie van Stone Senses. Deze elegante steen is er in verschillende tinten en formaten en wordt geleverd per vooraf geselecteerd én in patroon gevuld palet. Dus geen gesukkel en tijdverlies om de tekening samen te stellen en te plaatsen. Ruim aanbod, waaronder deze Goldstone Natural Tumbled met bijzondere uitstraling.

Chic Gardens is hét Belgische magazine voor outdoor living & design. Bestrating (of verharding) is onmisbaar in uw tuin. Ontdek hier een aantal stijlvolle ideeën voor uw terras, oprit, wandelpaden...
© Stone Senses

De kracht van keramiek

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je een mooie selectie outdoor tegels in keramiek. Een van die tegels is de Ceramaxx, een keramische tegel van maar liefst 3 cm dik. Een revolutie in de bestratingswereld, want deze tegel is niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor opritten omwille van zijn grote draagkracht. In samenwerking met gerenommeerde designstudio’s heeft Michel Oprey & Beisterveld een hoogwaardige collectie samengesteld waarin verschillende stijlgroepen aan bod komen. Of u nu van landelijk, klassiek of juist minimalistisch houdt, met de Ceramaxx kan het allemaal.

Huiskamergevoel in de tuin

Wie het gezellige gevoel van de woonkamer wil doortrekken naar de buitenruimte komt al snel uit bij deze unieke tegel van Trivium. De tegel heeft een houten ‘look’ en een visgraatpatroon. Ideaal voor een poolhouse of een knusse stadstuin.

 

Chic Gardens is hét Belgische magazine voor outdoor living & design. Bestrating (of verharding) is onmisbaar in uw tuin. Ontdek hier een aantal stijlvolle ideeën voor uw terras, oprit, wandelpaden...
© Facebook Trivium

 

Groot, groter, grootst

Heb jij grootse plannen voor jouw tuin? Dat is geen probleem voor Ebema_Stone&Style en hun megategels. Deze betontegels voor het terras hebben een afmeting van maar liefst 2 x 2 meter. De fluweelzachte Smooth afwerking zorgt voor een modern effect. Bovendien zijn de tegels lichtjes bol, zodat er geen water op blijft staan als het heeft geregend.

Geef een reactie