© Studio Redd

Comfort op hoog niveau

De tuin- en landschapsontwerpers bij Studio Redd hebben het getroffen met deze daktuin boven hun ontwerpstudio in Knokke. Het paradijs op hoogte is omgeven door prachtig groen, wat zorgt voor een formidabel uitzicht. Ook interesse in een dakterras? Laat je inspireren.

Dit project brengt ons naar Knokke. Voor deze op de Belgische kust geïnspireerde daktuin van een penthouse, met een knipoog naar Ibiza, tekent de Nederlandse Studio Redd.

Het intimistische ontwerp heeft twee niveaus. De ene groene ruimte vindt aansluiting bij salon, lounge en slaapvertrekken. De andere ligt verdiept en kijkt uit op de omliggende akkervelden en een met bomen omzoomde laan.

Natuursteen en hout zetten de toon. De border van siergrassen werkt verbindend en vaste planten zorgen voor boeiende accenten. Wellness en luxe troef op het dakterras. Naast een buitendouche is er een loungebank met een ‘watermuur’. Het water wordt rondgepompt en loopt via een wand in steenstrips naar beneden. Dit creëert een unieke relaxte sfeer.

www.studioredd.nl

Iets voor jou?

Ontdek meer projecten met daktuinen en -terrassen in Chic Gardens.

Bestel Chic Gardens nu met gratis verzending.

Tekst: Eva Goossens & Patrick Retour

Geef een reactie