Chic Gardens najaar 2020 komt eraan!

Klaar voor het nieuwe seizoen? Chic Gardens najaar voert de lezers mee in een wereld van uitmuntend vakmanschap met een flinke portie luxe, lifestyle, design en trends. In deze editie valt er opnieuw heel wat te beleven!

De ecotrend is al lang geen hype meer en duurzaamheid staat hoog op de agenda van de tuinontwerper. Dat ecologisch bewustzijn en een groen gedachtegoed perfect kunnen samengaan, bewijzen de daktuinen en groendaken in dit nummer. Meer groen, ook in de stad? Daar gaan we voor.

Het oog wil ook wat en juist daarom wordt er heel wat aandacht besteed aan design en mooie tuinaanleg. Tuinliefhebbers vinden hun gading in de spectaculaire tuin van Filip Van Damme. Behalve dat er een levensgroot beeld van Kamagurka te bewonderen valt, is er nog iets opmerkelijks te ontdekken. Verder verklappen we nog niets.

Van tuinaannemer Stijn Phlypo mogen we in zijn privétuin loeren. Van zodra de schemering valt, is het aan de tuinverlichting om de tuin nog mooier te maken. Op zoek naar licht dat ook jou ligt?  Dat en nog zoveel meer vind je in het najaarsnummer van Chic Gardens.

>> Haal Chic Gardens najaar nu in huis! ✨

Verschijningsdatum: 29/09/2020
Te koop in de dagbladhandel: 2/10/2020

Chic Gardens najaar 2020 nieuw magazine outdoor living trends buitenruimte tuinarchitectuur dakterrassen villatuinen exclusieve tuinen luxe design lifestyle zwemvijvers zwembaden high back chairs buitenmeubelen tuinmeubilair tuinverlichting terrasaccessoires cortenstaal thermowood overkappingen tuinpoorten fashion for gardens tuinprojecten tuinarchitecten tuininpspiratie tips beleving buitenleven tuinontwerp tuinaanleg tuininrichting tuinaankleding tuintrends nu verkrijgbaar nu te koop ligt nu in de winkels

 

Veel leesplezier van de redactie!

Geef een reactie