Tuinen Paul Nijst

Tuinen Paul Nijst

Tuinen Paul Nijst Tuinen Paul Nijst

Adres
Graafgracht 48
3690 Zutendaal

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 (0)89 61 15 15

Website
tuinenpaulnijst.be/

Volg Tuinen Paul Nijst

Unieke tuinen voor unieke mensen

Bij Tuinen Paul Nijst hebben we er onze missie van gemaakt om jouw droomtuin te ontwerpen en realiseren. We creëren unieke tuinen passend bij de eigentijdse woningstijl en geheel volgens de wensen van de klant. Landelijk of liever modern? Wij maken er een functioneel en esthetisch geheel van. Een totaalproject met exclusieve tuinmeubels en bijgebouw of poolhouse? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Zwembaden met oog voor detail

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen zetten we onze expertise graag in om uw zwembadproject op maat te realiseren, van opbouw tot afwerking met oog voor detail. We brengen je buitenruimte naar een hoger niveau met een op maat gemaakt monoblokzwembad uit PPC of uit inox. Het voordeel van PPC is dat de kuip uiterst duurzaam, uvbestendig, kleurvast en osmose-ongevoelig is. Hierdoor blijft je zwembad er doorheen de jaren als nieuw uitzien.

Kwaliteit sinds 1983
T
uinarchitect Paul Nijst kan terugblikken op een carrière van meer dan 40 jaar in tuinarchitectuur en - aanleg. Met de nodige ervaring en knowhow zal ons team ook jouw project met een glimlach opvolgen. Al 40 jaar lang zijn tevreden klanten onze grootste prioriteit.

Graag meer weten?

Bezoek website

Projecten

Oogstrelend pareltje

Knap hoe tuin, poolhouse en zwembad hier matchen. Een totaalplaatje om te stelen. Zou je vermoeden dat het bad werd ingeplant in...

Lees meer

Categorie