Jona Tuinen en Zwemvijvers

Jona Tuinen en Zwemvijvers

Jona Tuinen en Zwemvijvers Jona Tuinen en Zwemvijvers

Adres
Rue des Chapelles 4
7750 Rozenaken

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 476 54 93 92

Website
indetuin.be

Volg Jona Tuinen en Zwemvijvers

Wij realiseren uw droomtuin met expertise

Jona Tuinen & Zwemvijvers helpt jou om je droomtuin te realiseren, met een piekfijn zwembad of een prachtige zwemvijver erbij. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg of landscaping. In de eerste fase van de aanleg van jouw tuin vinden we het belangrijk om vooral te kijken en te luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan werken we vervolgens je gedroomde tuin uit.

Naast tuinaanleg kan je bij ons terecht voor de bouw van moderne en organische zwemvijvers. Dat doen we met veel passie en expertise, zodat jij als klant steeds zeker bent van verzorgd maatwerk en echt vakmanschap. Met een zwemvijver gun je jezelf ontspanning, terwijl het ook de biodiversiteit ten goede komt. Ecologisch verantwoord genieten!
Overweeg je om te investeren in een zwembad, dan zijn er heel wat verschillende mogelijkheden qua opbouw en aanleg. Bovendien houden wij perfect rekening met je budget om deze droom te kunnen realiseren.

Jona Tuinen & Zwemvijvers werd bekroond met twee prijzen in de wedstrijd 'Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2023-2024'. Het zilver in de categorie 'hybride zwemvijvers' en brons in de categorie 'zwemvijvers tot 60.000 euro' zijn het toonbeeld van inspirerend vakmanschap.

Graag meer weten?

Bezoek website

Projecten

Eigentijdse elegantie

Deze eigentijdse zwemvijver werd met passie en expertise verwezenlijkt door de firma Jona Tuinen & Zwemvijvers. Het project is een...

Lees meer

Uitkijken over het Zuid-Vlaamse Heuvelland

In de buitenwijken van het stadje Ronse in Oost-Vlaanderen onderging een oude woning  een uitgebreide renovatie. In de architecturale plannen...

Lees meer

Categorie