Bouwonderneming Monbaliu bv

Bouwonderneming Monbaliu bv

Bouwonderneming Monbaliu bv Bouwonderneming Monbaliu bv

Adres
Waerevaartstraat 2a
8460 Oudenburg

E-mail
[email protected]

Telefoon
+3259 50 89 98

Website
monbaliu.eu

Volg Bouwonderneming Monbaliu bv

In de tuin gaan stijl en kwaliteit samen

Welkom bij Bouwonderneming Monbaliu bv. Hier creëren we tuinen die niet alleen functioneel zijn, maar ook tijdloze elegantie uitstralen. Harmonieus, met een lijnen- en kleurenspel dat sierlijk en zacht is. Zo hoort een tuin te zijn!

Bart Monbaliu en zijn team creëren groene buitenruimtes die gedurende alle seizoenen bloeien en groeien. Uw tuin is voor ons meer dan zomaar een buitenruimte. Het is wellicht de grootste ruimte die u thuis ter beschikking hebt? Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen en uitvoeren van een tuin die stijl heeft en waarin elk afzonderlijk element kwaliteit uitstraalt. Een schouwspel waarin samenhang voor meerwaarde zorgt. Waarnaar het mooi kijken is en waarin je aangenaam vertoeft.

Een tuin is voor ons een totaalproject, waarbij we elk aspect van ontwerp tot uitvoering, met veel aandacht op maat realiseren. 

Bij Bouwonderneming Monbaliu bv is uw tuin ons vakmanschap. Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en uw tuin de juiste zorg te geven.

Graag meer weten?

Bezoek website

Projecten

Stadstuin waar de Indian summer altijd heerst

Voor deze innemende stadstuin achter een statige gevel in het bruisende Brugge, werd de term ‘urban jungle’ uitgevonden.

Je wordt er...

Lees meer

Een symbiose tussen natuur, architectuur en tuincultuur

Via een gestileerde oprijlaan, strakke zichtassen, versnipperde stapstenen, uitgerafelde terrassen en kronkelende bospaadjes word je meegenomen naar het bos achteraan...

Lees meer

Categorie