© LPW Pools

Groot zwemplezier, klein formaat: ontdek de Stark van LPW Pools

LPW Pools is dé marktleider in België als producent van hoogwaardige monoblokzwembaden. Met een indrukwekkend assortiment van 13 verschillende modellen, bieden ze voor elk wat wils. Alle zwembaden zijn vervaardigd uit vinylester en voorzien van een interne honingraat-isolatie, wat zorgt voor een naadloze en duurzame constructie. De kwaliteitszwembaden zijn niet alleen beschikbaar in België, maar ook in zeven andere Europese landen.

Nieuwe zwembadsensatie

De nieuwste aanwinst in het assortiment van LPW Pools is het innovatieve model Stark. Dit compacte zwembad van 5,5 x 2,5 meter en 1,4 meter diep is een echte gamechanger. Dankzij het unieke ontwerp en de veelzijdige opties is de Stark erg populair bij tuinliefhebbers.

Met diverse afdekmogelijkheden, zoals een automatisch isolerend of solar rolluik, noppen- of stavenafdekking en zelfs een mobiel terras, biedt de Stark ongekende flexibiliteit. Met die laatste optie verdwijnt je zwembad onder een isolerend stabiel terras wanneer je even geen behoefte hebt aan een waterpartij. De ruimte van het zwembad wordt zo optimaal benut. Voor het mobiele terras werkt LPW Pools bovendien samen met leverancier Technics & Applications, die al decennialang ervaring heeft met deze exclusieve uitvoering. 

Groot zwemplezier, klein formaatOntdek de Stark van LPW Pools
© LPW Pools

Innovatief ontwerp

Wat de Stark nog unieker maakt, is het ingenieuze ontwerp met een loungezone voorzien van verschillende niveaus. Bovendien kan het zwembad worden uitgerust met een tegenstroomsysteem, waardoor het ook wel als ‘zwemspa’ wordt bestempeld. Net als alle andere modellen van LPW Pools geniet de Stark van maar liefst 35 jaar garantie op de volledige structuur van de kuip.

Groot zwemplezier, klein formaatOntdek de Stark van LPW Pools
© LPW Pools

Onderhoudsgemak en kwaliteit

LPW Pools staat niet alleen bekend om het innovatieve ontwerp, maar ook om het onderhoudsgemak van hun zwembaden. De naadloze constructie met afgeronde hoeken zorgt ervoor dat vuil zich nergens kan hechten. Vooral bij liefhebbers met beperkte ruimte is de Stark de ideale oplossing. Het is het beste van twee werelden: een zwembad wanneer jij het wilt en een opgeruimde ruimte wanneer jij dat wenst.

De Stark is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Snow White, Pearl Grey en Basalt Grey. Dankzij de zorgvuldige afwerking in de fabriek verloopt de plaatsing zeer vlot. Binnen één week geniet je al van jouw zwemspa, compleet met of zonder tegenstroomsysteem.

Groot zwemplezier, klein formaatOntdek de Stark van LPW Pools
© LPW Pools

Wil je zelf een kijkje nemen in de fabriek en een testduik aanvragen?

Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan LPW Pools in Aarschot. Je krijgt er de mogelijkheid om de verschillende kleuren, groottes en rolluiksystemen zelf te vergelijken om zo de beste keuze te maken voor jouw tuin.

Groot zwemplezier, klein formaatOntdek de Stark van LPW Pools
© LPW Pools

LPW Pools
Nieuwlandlaan 87 B436
3200 Aarschot
+32 16 62 26 16
www.lpwpools.com

Geef een reactie