© BuitenHof Tuinmeubelen

Onze favoriete tuinmeubelen van BuitenHof

Wil jij je tuin gezellig aankleden voor de zomermaanden, maar weet je niet waar te beginnen? Laat je inspireren door onze favoriete lounge- en tuinsets van BuitenHof Tuinmeubelen. Staat er bij jou een set van BuitenHof in de tuin? Dan kan je nu deelnemen aan een leuke wedstrijd!

Fitz Roy loungeset

De Fitz Roy loungeset heeft een luxueuze en stijlvolle uitstraling. De volledige set bestaat uit twee losse zitbanken en een bijpassende salontafel, met in totaal plaats voor vier personen. De diepe zitting van de zetels is perfect om heerlijk in onderuit te zakken na een lange werkdag. Neem je er een hapje of drankje bij? Deze zet je gemakkelijk weg op de handige zijtafels. Dit is ook de ideale plaats om extra tuinaccessoires of -decoratie neer te zetten om het geheel nog gezelliger te maken.

Soho loungeset

Houd je meer van stijlvol zwart? Dan is de Soho loungeset iets voor jou. Deze bestaat uit twee loungestoelen, een loungebank en de rechthoekige salontafel. De loungeset in lava aluminium geeft door het gebruik van materiaal en kleur een stoere, industriële look aan jouw buitenruimte.

Blixum tuinset

Een mooie tuinset is onmisbaar in iedere buitenruimte. Je gebruikt ze om lekker aan te lunchen, voor een gezellig diner met het gezin of als de perfecte buitenwerkplek. Deze Blixum tuinset biedt plaats aan zes personen en is dus ook ideaal voor als je gasten ontvangt. De stoelen zijn vervaardigd in Soltex, een waterafstotend en makkelijk te onderhouden materiaal. Bovendien lekker zacht en heel comfortabel! De Yosemite tafel heeft een teakhouten blad met Sayerlack coating, waardoor vlekken niet intrekken en het hout niet verkleurt.

 


WINACTIE: Deel jouw BuitenHof foto!

Kijk jij de komende weken naar het EK voetbal vanuit je BuitenHof set in de tuin? Of geniet je gewoon met een boek van het mooie weer? Doe dan mee met de wedstrijd van BuitenHof en maak kans op 1 van de 30 EGG lampen inclusief Bluetooth speaker.

Chic Gardens magazine voor outdoor living: Onze favoriete tuinmeubelen van BuitenHof
© BuitenHof Tuinmeubelen

Hoe kan ik deelnemen?

1. Maak een mooie foto van je tuin met de tuinmeubelen van BuitenHof.
2. Plaats je foto in een reactie onder deze post op de Facebookpagina van BuitenHof.
3. Heb je geen Facebook? Bezorg je foto dan via e-mail aan [email protected].

De 30 meest originele en leuke foto’s krijgen helemaal gratis een sfeervolle EGG lap cadeau van BuitenHof, inclusief Bluetooth speaker. Deze draadloze multicolor lamp heeft maar liefst 7 verschillende kleuren en is inclusief afstandsbediening. Dankzij de ingebouwde bluetooth speaker geniet je altijd van je favoriete muziek. Een echte sfeermaker voor in de tuin!

De wedstrijd wordt georganiseerd door BuitenHof. Deelnemen aan de wedstrijd kan t.e.m. 27 juni 2021. Alle info en voorwaarden vind je hier.

Meer weten over de tuinmeubels van BuitenHof en het volledige aanbod ontdekken? www.buitenhof-tuinmeubelen.be

Chic Gardens magazine voor outdoor living: Onze favoriete tuinmeubelen van BuitenHof
© BuitenHof Tuinmeubelen

Geef een reactie