© Ethnicraft

Aaibare outdoor sofa’s in zachte poedertinten

Niet alleen binnen, maar ook buiten zitten we graag in stijl. Een populaire trend die we zien in het landschap van outdoor sofa’s zijn aaibare designs in warme, neutrale tinten. Mooi in iedere buitenruimte.

Zachte poedertinten als roze, crème en beige passen in elk exterieur en brengen op een subtiele manier meer kleur in je buitenruimte of zijn net neutraal genoeg om te combineren met fellere accenten. Bovendien kiezen we niet alleen met kleur, maar ook met materialen resoluut voor warmte. Luxueuze stoffen zoals fluweel en bouclé zetten de toon. Een sofa in deze materialen wordt een statement piece of laat je buitensalon spreken door textuur toe te voegen met fluwelen of bouclékussens.

Deze 5 toppers laten jouw tuin deze zomer extra stralen:

Fast Ria

Genieten met je voetjes van de grond doe jij binnenkort in deze Ria van Fast, verkrijgbaar bij Gervi Outdoor. Het uiterlijk van het meubel is geïnspireerd op het silhouet van de Noorse fjorden. De gebogen rugleuning – voorzien van gewoven touwen –  bergt je lichaam in comfort en verwelkomt het net zoals de Noorse fjorden de zee en de boten verwelkomen. Dat is de visie van designer Alberto Lievore.

Ria is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en daardoor geschikt voor grote en kleine tuinen. De sofa combineert een frame in aluminium met stoffen en kleuren, waardoor zijn karakter opnieuw leven wordt ingeblazen. Standaard verkocht inclusief zitkussens bij Gervi Outdoor. Eentje die straalt in ieder seizoen!

 

Organix

De zeer succesvolle reeks Organix van Royal Botania mag omwille van zijn zachte vormen niet ontbreken in dit lijstje. De lounge is geïnspireerd op de natuur, heeft een verbluffende design en past daardoor zowel in een natuurlijke als minimalistische omgeving. De zachte bekleding geeft deze sofa een nóg hoger aaibaarheidsgehalte. Design: Kris Van Puyvelde.

Bij Royal Botania vind je een uitgebreide selectie van stoffen in 70 kleuren en texturen waarmee je de ORGANIX helemaal naar je hand kan zetten.

 

Pagino Live Edge

Een nieuwkomer in het Bristol À La Carte assortiment van Overstock Garden. De lounge bestaat uit een aluminium onderstel verkrijgbaar in zwart of wit en heeft een blad uit teak hout dat de natuurlijke vormen en kleuren van een boomstam lijkt te weerspiegelen. De sofa vormt daarmee een mooi verlengde van je tuin!

Je kan de Pagino Live Edge lounge combineren met Weather+ of All weather kussens die bestaan in meer dan 50 verschillende kleuren. In combinatie met de nieuwe hoogwaardige Tweed stoffen – die je hier op de foto ziet – komt het warme karakter van de lounge dan nog beter tot zijn recht.

Ben je helemaal fan van deze stijl? Dan kan je jouw terras verder aanvullen met andere artikelen uit de Live Edge collectie. Denk maar aan tafels, bartafels, zitbanken… Zo krijg je een mooi geheel met de natuur.

Nu ontdekken op de website van Chic Gardens - magazine voor outdoor living: 5 aaibare sofa's in zachte trendkleuren.
© Overstock Garden

 

Mozaix lounge

Kies je voor de Mozaix lounge van Royal Botania, dan kan je werkelijk alle kanten uit. Op de foto zie je een frame in teak hout, maar als je liever een andere stijl wilt dan kan je ook kiezen voor aluminium (in verschillende kleuren) of voor mahonie hout. De comfortable kussens hebben bovendien een QuickDry filling, wat betekent dat een regenbui dit luxe buitenmeubilair niet klein krijgt. Combineer met zachte kleuren voor een warme uitstraling. Design: Kris Van Puyvelde.

Nu ontdekken op de website van Chic Gardens - magazine voor outdoor living: 5 aaibare sofa's in zachte trendkleuren.
© Royal Botania

Teak Jack outdoor sofa

Het Belgische interieurmerk Ethnicraft trekt naar buiten met een eerste outdoorcollectie. De designmeubelen vervaardigd uit teak krijgen voortaan een extra dimensie en keren terug naar hun roots: de natuur. Zo verwarmt Ethnicraft niet alleen je woning binnenshuis, maar ook daarbuiten!

De outdoor collectie van Ethnicraft is een full package van design eettafels, stoelen en sofa’s. Niet alleen je terras, maar ook je lounge kan je inrichten met hun gekende stijl. Zo vindt de Jack outdoor sofa – als een-, twee-, of driezit – vast zijn plekje in iedere lounge of knus hoekje, waar je binnenkort gezellig van de eerste lentezon geniet. Ontwerper Paul Deneef koos voor een klassiek design met een moderne touch die de basis vormt van de bankcollectie. De waterresistente kussenbekleding in Off White of Mocha zorgt voor het puntje op de i.

De Teak Jack outdoor sofa wordt standaard geleverd met een regenhoes die speciaal ontworpen is voor de collectie.

Benieuwd hoe de outdoor Jack collectie van Ethnicraft onstond? Ontwerper Paul Deneef vertelt je er meer over in dit filmpje.

Geef een reactie