Rustgevende tuin met hoogteverschillen door VV Groenservice bv © De Vlaamse Tuinaannemer

15 exclusieve tuinen door Vlaamse tuinaannemers

De wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ zet elk jaar enkele van de mooiste tuinrealisaties van Vlaamse vakmannen in de kijker. Benieuwd welke tuinaannemers en -architecten dit jaar naar huis gingen met goud, zilver en brons? Bekijk hier hun projecten en laat je inspireren voor je eigen droomtuin.

Vlaamse tuinaannemers kunnen zich jaarlijks inschrijven voor de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’. Ze kunnen hun projecten indienen in de categorieën ‘Tuinen kleiner dan 250 m²’, ‘Tuinen tussen 250 m² en 1000 m²’, ‘Tuinen groter dan 1000 m²’, ‘Jong Talent’ en ‘Groen kleurt’.

Die laatste categorie getuigt niet enkel van uitmuntend allround vakmanschap, maar zet bovendien een speciale aandacht voor beplanting, zoals het gebruik van exclusief groen, bijzondere combinaties of groenbehoud in de kijker.

Deze tuinen zijn een bron van inspiratie voor jouw tuin! Daarom stellen we in de volgende edities van Chic Gardens een selectie van deze tuinen uitgebreid voor. Wil je niets missen? Abonneer hier op het outdoor living magazine en krijg het gratis thuis geleverd.

Winnaars tuinen GOUD

Deze slideshow vereist JavaScript.

Winnaars tuinen ZILVER

Deze slideshow vereist JavaScript.

Winnaars tuinen BRONS

Deze slideshow vereist JavaScript.


Wie zoekt, die vindt… de ideale tuinaannemer!

Wie een tuinaannemer onder de arm neemt, kan rekenen op een prachtig eindresultaat.

Een professioneel aangelegde tuin getuigt van langetermijnvisie, wint elk jaar aan schoonheid door een doordacht onderhoudsplan en vervult elke functie waar jij van droomt: loungen, lekker eten, wellness, ravotten met de kinderen… Je kan een tuinaannemer niet vroeg genoeg contacteren, liefst al bij je bouwplannen. En voor onderhoud best één seizoen op voorhand.

Zoek je een tuinaannemer? Neem een kijkje op www.vlaamsetuinaannemer.com, waar je een database vindt van de winnaars van de afgelopen 10 jaren. Je kan ook surfen naar www.tuinaannemer.be of een beroepsfederatie contacteren.


Ontdek meer in Chic Gardens

In de volgende edities van Chic Gardens stellen we een selectie van de winnende tuinen voor. Wil je niets missen? Abonneer hier op het outdoor living magazine en krijg het gratis thuis geleverd.

Geef een reactie