Gent Art Fair

Datum/Uur - do 04 maart 2021 - zo 07 maart 2021 (0:00 )
Categorie - Kunstbeurs
Locatie - Flanders Expo
Adres - Flanders Expo, Gent (België)

Internationale beurs voor hedendaagse kunst.

Het concept
Een selectie van internationale kunstgalerijen laat je originele werken van zowel gevestigde waarden als opkomend jong talent ontdekken.

Kunst voor iedereen
Gent Art Fair biedt een gewaagde mix van kunst waar je in één oogopslag je hart aan verliest en de breedste waaier aan hedendaagse artistieke creaties. Omdat de prijs van een werk geen weerspiegeling is van de emotie die het oproept, richt de Gentse kunstbeurs zicht
zowel op leken als kunstkenners. Beiden zijn welkom om het ​​bijzonder artistiek universum te ontdekken waar passie en ontspanning centraal staan.

Hedendaagse kunst
Onze definitie van hedendaagse kunst gaat niet over woorden of symboliek maar trekt voluit de kaart van levende kunstenaars en de emotie die hun werken oproept. We eisen aandacht voor de zoektocht naar schoonheid, de levende kunst, de intelligentie van de hand, de emotie, de esthetiek omdat we daarin geloven.

Gezelligheid
In de grote gezellige centrale bar in het hart van de beurs is het aangenaam zitten. Hier vindt ook de officiële openingsreceptie plaats in een jazzy sfeer. Op elk uur van de dag kunnen bezoekers er terecht om hun honger en dorst te stillen.

De Happening Zone
Gratis kunstatelier voor kinderen. Penselen, kwasten, verf en doeken ter beschikking stellen van het jonge publiek is inmiddels een vast onderdeel van de internationale Art Fair-kunstbeurzen.


Openingsuren: 

Donderdag 18u-23u
Vrijdag : 16u-22u
Zaterdag : 11u-20u
Zondag : 11u-19u

www.gentartfair.com

Google Map - Flanders Expo, Gent (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: