Collection Hugo Voeten - Composition of 12 columns door Ivan Roussev ©Dronesight

Beeldentuin Hugo Voeten in Geel: win gratis tickets!

Omringd door akkers en groen vormt Beeldentuin Hugo Voeten in Geel een veelzijdige en vooral groene verrassing in het landschap. In het park van 15 hectare zorgen meer dan 100 beelden voor een betoverende eenheid met de natuur. Chic Gardens mag 10 x 2 tickets wegschenken voor een bezoek aan de tuin!

Collection Hugo Voeten staat voor een unieke combinatie van kunst in minstens even unieke settings. Het publiek kan er op twee bijzondere locaties van genieten: in het Art Center in Herentals en de Beeldentuin in Geel. Het zijn stuk voor stuk inspirerende, verscholen en voor sommigen nog steeds onbekende parels in het groene hart van de Antwerpse Kempen.

Groene oase met subtiele sferen

Tijdens een bezoek aan Beeldentuin Hugo Voeten vallen diverse groensferen op. De wandeling begint in een schaduwrijke lindelaan die uitgeeft op een mooi staaltje architecturaal historisch erfgoed: Villa Hazenhout. Na een oude boomgaard springen opvallende marmeren paden en een energieke beeldengroep paarden in het oog. Ze staan in de verbeelding klaar op de renbaan en hebben net het startschot voor de race gehoord.

Beeldentuin Hugo Voeten in Geel vormt een veelzijdige en vooral groene verrassing. In het park van 15 hectare zorgen meer dan 100 beelden voor een betoverende eenheid met de natuur. Chic Gardens mag 10 x 2 tickets wegschenken voor een gratis bezoek aan de tuin!
Collection Hugo Voeten – Paarden door Ronald De Winter ©Dronesight

Ook in de rest van de tuin word je als bezoeker verrast door een prachtig landschap en unieke kunstwerken. Zo kwam een deel van het park tot stand dankzij de internationaal bejubelde en visionaire landschapsarchitect Jacques Wirtz. Dankzij zijn concept van evergreens vormt de zone een groenblijvend toneel voor kunst. Hagen zoals hulst en taxus wisselen heesters zoals rhododendrons en siergrassen af. Structuur, evenwicht en contrast vormen telkens het uitgangspunt in een organisch spel met wisselende zichtlijnen.

Je kan de Beeldentuin individueel of in groep bezoeken na afspraak en online reservatie. Alle info en tickets op www.collectionhugovoeten.com.

Doe mee & win!

Chic Gardens mag 10 x 2 tickets wegschenken voor een bezoek aan de tuin. Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag om kans te maken. Deelnemen kan tot en met 10 juli 2023. De winnaars worden na afloop gecontacteerd via e-mail.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, verklaar je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement van Chic Gardens.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: