Willy Reynders Tuinarchitectuur

Willy Reynders Tuinarchitectuur

Adres
Everselstraat 110
3580 Beringen

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 11 53 69 52

Website
willyreynders.be/

Volg Willy Reynders Tuinarchitectuur

De totaalpartners voor jouw tuin

Willy Reynders Tuinarchitectuur is dé partner voor tuinontwerp en -aanleg. Met meer dan 40 jaar ervaring en een team van deskundige tuinarchitecten en vakmensen, creëren zij tuinen die dromen waarmaken. Of het nu gaat om landelijke, moderne, zuiderse of klassieke stijlen, Willy Reynders en zijn team realiseren jouw droomtuin met passie en precisie.

Het bedrijf biedt totaalconcepten aan, van het eerste ontwerp tot en met de projectopvolging. Dankzij een uitgebreide interne kennis, zoals digitale opmetingen en 3D-ontwerpen, is Willy Reynders Tuinarchitectuur de ideale groenontzorger voor jouw project. 

De specialisaties van Willy Reynders Tuinarchitectuur omvatten tuinontwerp, -aanleg, -onderhoud en -renovatie van zowel particuliere tuinen, bedrijfstuinen en appartementstuinen in binnen- en buitenland. Daarnaast biedt het bedrijf ook interieurgroen en unieke mosmuren aan. 

Recent heeft Willy Reynders Tuinarchitectuur het kwaliteitslabel voor tuinaannemers 'Groen Gekleurd' mogen ontvangen, wat hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid onderstreept.

Benieuwd? Bezoek de toonzaal in Beringen voor meer inspiratie.

Graag meer weten?

Bezoek website

Projecten

Harmonieuze samensmelting van bos en tuin

In Hechtel-Eksel realiseerde Willy Reynders Tuinarchitectuur een unieke tuin. Het bestaande bos is perfect geïntegreerd in de buitenruimte. Door slim...

Lees meer

Tuin met ultiem vakantiegevoel

Achter deze woning in Gingelom strekt zich een tuin uit die statig hoger ligt dan het huis. De tuin is...

Lees meer

Categorie