Van Vlierden

Van Vlierden

Van Vlierden Van Vlierden

Adres
Berghei 10
3910 Pelt

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 11 64 20 28

Website
www.vanvlierden.com/

Volg Van Vlierden

Tuinvakmanschap sinds 1963

De perfecte tuin vereist een vakman met oog voor detail en een unieke visie. Bij Van Vlierden, een gevestigde waarde in de regio rond Pelt, vind je die expertise. Bij Van Vlierden zijn zowel particulieren als professionals aan het juiste adres voor tuinontwerp, aanleg van tuin en omgeving, daktuinen en terrassen, groengevels en tuinonderhoud.

Bij Van Vlierden hechten we veel waarde aan een duurzame klantenrelatie. Onze kernwaarden zijn transparantie, vakmanschap, betrokkenheid en duurzaamheid. Bij ons staat de klant centraal en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Onze offertes zijn altijd glashelder, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Een goed tuinontwerp is de basis van elke prachtige tuin. Voor moderne tuinen streven we naar een harmonieus evenwicht tussen woning en tuin, vaak met eenvoud en minimalisme als leidraad. Klassieke tuinen stralen klasse en romantiek uit, met paden, plantenborders en duurzame materialen. Voor stadstuinen zoeken we naar manieren om de beperkte ruimte optisch te vergroten. Onze architecten staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden.

Bij Van Vlierden gaat luxe hand in hand met duurzaamheid. Onze groendaken en groengevels zijn zowel een esthetische meerwaarde als een ecologisch verantwoorde keuze voor je woning of bedrijfspand.

Bij Van Vlierden ervaar je expertise en betrokkenheid in elk aspect van je tuin. Wij bieden een totaalpakket aan, inclusief periodiek onderhoud, zodat je een leven lang kunt genieten van je prachtige tuin. Van Vlierden is jouw ontzorgende partner en vaste aanspreekpunt voor alle tuinwensen.

Graag meer weten?

Bezoek website

Projecten

Prachtige symbiose van beleving en ontspanning

De eigenaars van deze statige ingenieurswoning wilden hun tuin omtoveren in een oase van rust waar het heerlijk vertoeven is. Een...

Lees meer

Categorie