Lefinjo

Lefinjo

Lefinjo Lefinjo

Adres
Kempenlaan 128
2290 Vorselaar

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 477 70 64 66

Website
www.lefinjo.be/

Volg Lefinjo

Life is about moments. We create them.

Bij Lefinjo realiseren we jouw zwemdromen en tuinideeën met ons vakmanschap. Of je nu een zwemvijver, hybridebad of biologisch zwembad wilt, wij zorgen voor een tuin vol zwemplezier. We bieden ook onderhoud, renovaties en totaalprojecten aan. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor jouw project.

Zwemvijvers
Geniet van de natuur met een zwemvijver, omringd door de schoonheid van je tuin en plantenzone. Zwemvijvers gebruiken geen chloor of chemicaliën en zijn kostenefficiënter in aanschaf en onderhoud dan klassieke zwembaden. Bovendien blijven ze het hele jaar door mooi.

Biobaden
Zwem in helder en zuiver water zonder huidirritaties of prikkende ogen. Een biobad, of biologisch zwembad, is bijna chloorvrij en maakt gebruik van hydrolyse om het water te ontsmetten, waardoor je zwemt in zelfs drinkbaar water.

Hybride baden
Combineer het beste van een zwemvijver en een biobad met een hybridebad. Geniet in de zomer van helder, verwarmd zwemwater en laat de waterpartij in de winter transformeren tot een natuurlijke zwemvijver. Dit zorgt voor het hele jaar door plezier en esthetiek.

Renovaties
Lefinjo helpt je met het vernieuwen of upgraden van je bestaande zwemvijver naar een hybride of biologisch zwembad. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij voor perfecte plaatsing en renovatie van waterpartijen. Ook kunnen we bij nieuwe zwemvijvers voorzieningen inbouwen voor toekomstige upgrades.

Doe-het-zelf
Bouw je eigen waterpartij met ons gedetailleerde stappenplan. Voer zelf de constructiewerken uit en laat het technische aspect aan ons over.

Totaalprojecten
Wil je je hele tuin door één gespecialiseerde partner laten verzorgen? Lefinjo biedt totaalprojecten aan, van tuinaanleg en bestrating tot beregening en het bouwen van een zwemvijver met een poolhouse. Bespreek je ideeën en wensen met ons en wij maken je tuindromen waar.

Graag meer weten?

Bezoek website

Categorie